Welpen – Nishaani

Thei Winkers
Joep

Wie zijn de Welpen?

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee in!
De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen.

Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Op deze pagina zetten we geregeld leuke foto’s en korte verslagen van onze programma’s.

Wilt u uw zoon of dochter eens een kijkje laten nemen, dan kan dat, stuur een berichtje naar welpen@scoutingwolder.nl dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.