RSS
10 nov 2023

Bedaankaovond 2023

Door: HD-FN

Op 4 november 2023 was het weer zover, onze jaarlijkse Bedaankaovend!
Tijdens onze jaarlijkse Bedaankaovond nemen we als vereniging de gelegenheid om de mensen die ons het afgelopen seizoen geholpen hebben te bedanken met een gezellige feestavond en een woord van dank vanuit onze voorzitter.

Tijdens deze feestavond vonden er dit jaar een aantal speciale gebeurtenissen plaats. Zo werd een hele groep actieve Plussouts geïnstalleerd, maar werden er ook een heleboel stafleden geïnstalleerd die de basistraining hebben afgerond.

Buiten de installaties staan we ook altijd even stil bij een of meerdere personen die zich extra hebben ingezet gedurende de afgelopen jaren en rijkt onze voorzitter de ere penning uit, lid van verdiensten.

Dit jaar werd Sean Trienekens in het zonnetje gezet en uiteraard bedankt voor zijn inzet op de verschillende fronten. Zo is hij jaren staflid geweest, momenteel actief als bestuurslid en daarbij gebouw- en materiaalbeheerder en regelt hij alles rondom het gebouwverhuur. Hij is naast deze functies ook nog actief binnen de Plusscoutsgroep, waarmee ze zich voor veel activiteiten inzetten, zowel binnen de eigen vereniging als daar buiten. Sean nogmaals, bedankt voor je inzet de afgelopen jaren en we hopen dat je nog lang betrokken blijft bij onze vereniging!