RSS
2 jan 2024

De kerstviering

Door: HD-FN

Ook dit jaar werd er weer een kerstviering gehouden. Door een werkgroep samengesteld door een aantal stafleden uit verschillende speltakken en de hulp van de plusscouts, werd er een leuke activiteit opgezet. Doordat het weer te slecht was, konden we helaas de lampionnen tocht niet door laten gaan.

Scouts zijn echter niet snel uit het veld te slaan en bouwen dan de activiteit gewoon om naar iets dat wel haalbaar is. De spellen die onderweg gedaan zouden worden, werden verplaatst naar in en om het gebouw en er waren zelfs twee kerstmannen aanwezig. De enige echte uiteraard en een boef, the Grinch! Konden de kinderen de kerstman helpen om the Grinch te pakken te krijgen?

Kerstballen vangen en cadeautjes stapelen, waren enkele activiteiten die er gedaan konden worden door de jeugdleden tijdens de kerstviering.

Aan het einde van de avond werden de topverkopers van de Grote Clubactie nog even in het zonnetje gezet en hebben we de avond afgesloten met en groepsfoto en een feestje in de sneeuw (schuim).