RSS
13 okt 2023

RaboClubsupport

Door: HD-FN

Ook dit jaar deden we weer mee aan RaboClubsuport, een initiatief van de Rabobank.

RaboClubsupport staat voor het volgende: “Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren”.

Om deel te nemen hebben we een doel voor de opbrengst ingediend, die luid als volgt:
Ons speelterrein is betegeld, voor en achter het gebouw. Dit is niet meer van deze tijd. Behalve dat scouts graag buiten spelen in de natuur, willen we ook graag goed zijn voor het milieu. Door dit te combineren willen we een uitdagende vergroening realiseren! spelen en leren over de natuur gaan hand in hand!

Tijdens de actie van RaboClubsupport kunnen mensen die een bankrekening bij de Rabobank hebben, stemmen op onze vereniging. Voor iedere stem, doneert de Rabobank een bedrag. Met de RaboClubsupport hebben we dit jaar 35 stemmen gekregen en is dit omgerekend een opbrengst van €293,84 geworden.

We willen iedereen die op ons gestemd heeft van harte bedanken. Volgend jaar doen we weer mee en hopen we opnieuw een mooie bijdragen te kunnen verdienen.