RSS
24 nov 2023

Scouting Wolder verkozen tot een van de goede doelen van ’t Preuvenemint 2023

Door: HD-FN

De volledige opbrengst van ’t Preuvenemint gaat naar het goede doel. Het Struykommitee heeft er dit jaar voor gekozen om meerdere kleine goede doelen in plaats van een hoofddoel, de opbrengst van ’t Preuvenemint te schenken. Zoals altijd worden de goede doelen met zorg geselecteerd en ligt de focus op regionale goede doelen. Wij hadden de eer om dit jaar als goede doel gekozen te worden.

Naast dat we met veel plezier hebben mogen werken tijdens het Preuvenemint hebben we ook een check aangeboden gekregen omdat we uitgekozen zijn als een vnan de kleinere goede doelen voor het Preuvenemint van 2023.

Vandaag (24 november 2023) mochten onze secretaris en penningmeester een mooie donatie in ontvangst nemen vanuit de opbrengst van het Preuvenemint, tijdens de georganiseerde ontbijtsessie bij Chalet Bergrust in Maastricht.

Ook deze check zal ten goede komen voor ons buitenterrein, waarvoor er al langere tijd grootse plannen liggen, maar er nog wat financiële middelen wenselijk waren.

Deze fantastische bijdragen gaat ervoor zorgen dat we kunnen starten met de plannen compleet te maken, ontstaan uit verschillende voorstellen die gedaan zijn vanuit onze eigen leden. Er gaat een werkgroep mee aan de slag om alles goed in kaart te brengen, waarna we hopelijk in het voorjaar van 2024 hiermee aan de slag kunnen.

Wij kunnen niet wachten om dit uit te gaan voeren en ons terrein nog mooier en praktischer te maken dan dat het nu al is. Struyskommitee en ’t Preuvenemint, bedaank, bedaank, bedaank!