Scoutshop

Het uniform en de bijbehorende insignes kunnen in de scoutshop in Sittard gehaald worden. Daarnaast kunnen ze ook online gekocht worden. Informatie over de openingstijden en de webshop vinden jullie hier: Webshop

Houd er vooral bij de jongere leeftijd wel rekening mee dat de blouse een paar jaar mee moet (tot aan de volgende speltak), dus koop hem op de groei. Wij proberen ieder jaar een aantal weken voordat onze speltakken hun installaties houden een mobiele scoutshop naar ons scoutinggebouw te laten komen. Ook staat deze wel eens bij andere scoutingverenigingen in Maastricht. Wanneer dit zo is zullen we een berichtje op de voorpagina plaatsen met de precieze plaats en datum/tijd. Dit scheelt alweer een rit naar Sittard of verzendkosten.