RSS
26 jun 2023

Seizoensafsluiting 2022/2023

Door: HD-FN

Afgelopen vrijdag hielden wij de jaarlijkse seizoensafsluiting. Tijdens deze activiteit stond de samenwerking centraal. In het thema Expeditie Robinson werden er allerlei opdrachten doorlopen. Van het maken van bandana’s (voor de echte teamspirit) tot eten vangen met een zelf in elkaar gezette hengel. het kamp dat als eerste alle opdrachten behaald heeft, mag zijn vlag hijsen en heeft gewonnen.

Opening in Carré met de hele groep

We begonnen met een gezamenlijke opening waarbij de voorzitter iedereen welkom hete en de dag opende. Daarna werd uitleg gegeven over de bedoeling van de avond.
De groepjes werden gemaakt, waardoor er zowel bevers, welpen, scouts als explorers in een kamp zaten. Door goed samen te werken en elkaar te helpen, konden ze alle activiteiten doorlopen.

(figuurlijk) wild schieten in de jungle
Bandana’s maken
De rivier oversteken

Tijdens de afsluiting werd uiteraard de vlag gehesen van het winnende kamp. Waarna we samen hebben afgesloten in scouting stijl, namelijk met een yell, onder leiding van onze voorzitter.

Benieuwd hoe deze yell gaat, klik dan hier om het filmpje te bekijken via onze facebook pagina.

Na alle opdrachten uitgevoerd te hebben had iedereen honger en dorst. Met een beker ranja, een frikandel en een broodje hamburger, werd de seizoensafsluiting smaakvol afgesloten.

We wensen iedereen alvast een fijn zomerkamp en hopen iedereen na de zomer weer terug te zien!